Ženské zdraví

ženské zdraví

Produkty vhodné pro ženy

PROBIOTICKÝ GEL PRO DELIKÁTNÍ PÉČI

V harmonii s tělem. Hygiena nové generace.

Intimní partie mají vlastní mikroflóru, v níž hrají důležitou roli laktobakterie produkující kyselinu mléčnou, která udržuje přirozenou hladinu pH a přirozenou ochrannou bariéru (zdravá mikroflóra je absolutně nevhodná pro osídlení patogenními bakteriemi).

Přírodní prebiotika a postbiotika obsažená v gelu pomáhají udržovat přirozenou mikroflóru intimních partií, snižují podráždění a suchost. Složení přípravku, který je z 85 % tvořen přírodními složkami, je obohaceno o alantoin, který je známý pro své zklidňující účinky.

Prebiotický gel pro delikátní péči je vytvořen speciálně pro Vás, abyste se vždy cítila pohodlně a vyzařovala sebevědomí po celý den.

POUŽITÍ:

Naneste potřebné množství gelu na intimní oblast, napěňte a opláchněte vodou.

 

JEMNÝ GEL PRO INTIMNÍ PÉČI

Jemný mycí gel poskytne pocit svěžesti a šetrnou péči o intimní partie. Aktivní složky gelu účinně zjemňují a hydratují pokožku, neutralizují nepříjemný zápach. Gel je vhodný pro každodenní použití.

POUŽITÍ:

Doporučuje se pro osobní hygienu žen i mužů.

DENNÍ HYGIENICKÁ VLOŽKA „JEMNÁ PÉČE“

 

Měkká vrchní vrstva z přírodního materiálu okamžitě propouští vlhkost dovnitř, poskytuje dlouhotrvající pocit svěžesti a komfortu. Vnitřní fytonáplň obsahuje přírodní výtažky, které pomáhají ničit bakterie. Široký lepicí proužek zajišťuje vynikající fixaci vložky na prádle.

POUŽITÍ:

Doporučuje se pro každodenní použití, poskytuje ochranu a pocit komfortu pro každý den.

 

DENNÍ VLOŽKA S EXTRAKTEM ALOE NEFRITOVÁ SVĚŽEST

Každodenní pocit komfortu v balení po 20ks či  samostatném balení. Obsahuje přírodní bylinné výtažky. Spolehlivě zamezuje zápachu. Daruje pocit svěžesti a komfortu.

POUŽITÍ:

Doporučuje se pro každodenní použití.

 

DENNÍ VLOŽKY S FYTOMEMBRÁNOU „ENERGIE BYLIN“

 

Ochranný komplex rostlinných výtažků, unikátní patentovaný koncentrát bylinných výtažků. Eliminují zápach. Darují pocit svěžesti a pohodlí.

POUŽITÍ:

Doporučuje se pro každodenní použití.

DENNÍ MENSTRUAČNÍ VLOŽKY S FYTOMEMBRÁNOU „ENERGIE BYLIN“

 

Fytomembrána poskytuje pocit jistoty a komfortu.

Přírodní horní vrstva Airlaid rychle propouští tekutinu dovnitř vložky a zabraňuje jejímu prosakování na povrch, díky čemuž pokožka zůstává suchá a čistá.

Vnitřní absorpční vrstva obsahuje super absorpční látku v podobě granulí, které spolehlivě zadržují tekutinu.

Unikátní fytomembrána obsahuje patentovaný koncentrát bylinných výtažků. Křidélka chrání spodní prádlo na okrajích, poskytují pocit komfortu při pohybu.

POUŽITÍ:

Doporučuje se používat přes den během menstruace.

 

NOČNÍ MENSTRUAČNÍ VLOŽKY S FYTOMEMBRÁNOU „ENERGIE BYLIN“

Přírodní horní vrstva Airlaid rychle propuští tekutinu dovnitř vložky a zabraňuje jejímu prosakování na povrch, díky čemuž pokožka zůstává suchá a čistá.

Vnitřní absorpční vrstva obsahuje super absorpční látku v podobě granulí, které spolehlivě zadržují tekutinu.

Unikátní fytomembrána obsahuje patentovaný koncentrát bylinných výtažků.

Boční křidélka a zvětšený objem vložky zajišťují spolehlivou ochranu a zabraňují protečení během spánku.

POUŽITÍ:

Určeno pro použití během spánku v období menstruace.

 

BYLINNÉ VLOŽKY NEFRITOVÁ SVĚŽEST, DENNÍ SUPER

 

Ženské zdraví. Komfort a ochrana pro zvláštní dny.

Dámské hygienické vložky jsou legendárním produktem v nabídce TianDe. Chrání i ženu, nejen spodní prádlo. Zachovali jsme to nejlepší a zdokonalili kvalitu výrobku, abyste se ve zvláštní dny cítila maximálně chráněna.

Dámské bylinné vložky „Nefritová svěžest“ denní super jsou nová generace hygienických produktů s patentovaným fytokomplexem, který byl vytvořen vědeckým institutem v Guangzhou (Čína). Rostliny obsažené v komplexu:

– odstraňují bakterie a nepříjemný zápach;

– odstraňují svědění a podráždění;

– napomáhají normalizaci menstruačního cyklu;

– pečují o ženské zdraví, dodávají pocit komfortu a svěžesti.

Dámské bylinné vložky „Nefritová svěžest“ denní super:

– 5 ochranných vrstev. Přidali jsme další vrstvu celulózy, abychom zvýšili absorpční schopnosti vložky, a tím i její spolehlivost;

– absorpční vrstva obsahuje o 20 % více gelu*, což znamená, že rychlost vsakování je nyní ještě vyšší. Důležité je poznamenat, že v nových vložkách používáme stejný absorbent, jaký používáme v dětských plenkách;

– množství ochranných bariér, které blokují protékání, se zdvojnásobilo – nyní jich je 10*;

– prodyšná vnější přírodní vrstva se zvýšenou perforací.

*Ve srovnání s vložkami „Nefritová svěžest“ pro kritické dny z předchozí série.

POUŽITÍ:

Určeno pro použití během dne v období menstruace.

 

 

BYLINNÉ VLOŽKY NEFRITOVÁ SVĚŽEST, NOČNÍ SUPER

 

 

Ženské zdraví. Nerušený spánek dokonce i tehdy, když máte „své dny“.

Noc je důležitá pro regeneraci sil a zbytečné napětí zde vůbec není na místě. Během vašich dnů je klid a pohoda nesmírně důležitá pro kvalitní sen. Děláte si starosti kvůli tomu, aby vaše vložka neprotekla? Nové dámské bylinné vložky Nefritová svěžest super se postarají o váš nerušený spánek.

Bylinné vložky Nefritová svěžest noční super jsou novou generací hygienických prostředků s patentovaným fytokomplexem, který byl vyvinut ve výzkumném institutu Guangzhou.

Byliny ve složení fytokomplexu:

– odstraňují bakterie a nepříjemný zápach;

– eliminují svědění a podráždění;

– přispívají k normalizaci menstruačního cyklu;

– pečují o ženské zdraví, dodávají pocit komfortu a svěžesti.

Bylinné vložky Nefritová svěžest noční super:

– 6 ochranných vrstev. Přidali jsme dodatečnou celulózovou vrstvu pro zvýšení absorpčních schopností, a tedy i spolehlivosti;

– absorpční vrstva obsahuje o 20 % více gelu*, což znamená, že se tekutiny budou vsakovat ještě rychleji! Důležité je, že v nových vložkách používáme stejnou absorpční látku jako v dětských plenách;

– množství ochranných bariér, které zabraňují protečení, bylo zdvojnásobeno – nyní je jich 10*. Můžete si být jistá, že vás vložka ochrání po celou noc!

– přírodní prodyšná vrchní vrstva se zvýšenou perforací.

*Ve srovnání s vložkami „Nefritová svěžest“ pro mimořádné dny z předchozí řady.

POUŽITÍ:

Určeno pro použití během spánku v období menstruace.

 

BYLINNÉ SLIPOVÉ VLOŽKY NEFRITOVÁ SVĚŽEST

 

 

Ženské zdraví: každodenní ochrana.

Chcete se cítit komfortně a sebejistě každý den? S dámskými hygienickými vložkami „Nefritová svěžest“ pro každodenní použití je to snadné!

Přesně kopírují pohyby vašeho těla, nekroutí se a nedeformují při nošení. Cokoliv budete dělat, intimka zůstane na svém místě. Dokonce i při intenzivním sportu.

Není to jen vložka pro každodenní použití. Je to fytokompres s patentovaným fytokomplexem výtažků z máty peprné, kamélie japonské a hřebíčkového oleje, které:

– odstraňují bakterie a nepříjemný zápach;

– odstraňují svědění a podráždění;

– napomáhají normalizaci menstruačního cyklu;

– pečují o ženské zdraví, dodávají pocit komfortu a svěžesti.

Užívejte si aktivní život každý den!

POUŽITÍ:

Doporučuje se pro každodenní použití.

 

BYLINNÉ SLIPOVÉ VLOŽKY S ANIONTY NEFRITOVÁ SVĚŽEST

 

 

Ženské zdraví: každodenní ochrana s anionty.

Delikátní a něžné slipové vložky Nefritová svěžest vás spolehlivě ochrání před nepříjemným zápachem, pocitem diskomfortu a dodají závan svěžesti po celý den.

Není to jen obyčejná intimka, je to unikátní hygienický prostředek se zabudovaným aniontovým čipem pro vaše maximální pohodlí a skvělý pocit.

Unikátní aniontový čip:

– zlepšuje mikrocirkulaci krve;

– má protizánětlivé účinky;

– má příznivý vliv na mikroflóru;

– přispívá k normalizaci a obnově menstruačního cyklu.

Slipová vložka s aniontovým čipem Nefritová svěžest spolehlivě drží na spodním prádle, nedeformuje se v průběhu dne a nedráždí pokožku. O vaše pohodlí se postará přírodní komplex bylin s výtažkem z máty peprné a listů kamélie čínské.

POUŽITÍ:

Doporučuje se pro každodenní použití.

 

DENNÍ VLOŽKA „ENERGIE ŽIVOTA“

 

Fytomembrána poskytuje pocit jistoty a komfortu.

Vložka má speciální fytomembránu, která podporuje přirozenou rovnováhu pH a má příznivý vliv na mikroflóru. Poskytuje pocit jistoty a komfortu. Vhodná pro každodenní použití.

POUŽITÍ:

Doporučuje se pro každodenní použití.

 

BYLINNÉ VLOŽKY NEFRITOVÁ SVĚŽEST – SUPER TENKÉ

Super tenká ochrana ženského zdraví.

Máte aktivní životní styl a nerada přemýšlíte o drobnostech? Super tenké dámské bylinné vložky pro každodenní použití vám umožní se soustředit na to důležité. Lehce se přizpůsobí tvaru vašeho těla a hodí se k prádlu jakéhokoliv střihu. Jsou jemné, jako by byly jen druhou vrstvou vaší kůže. Dodají vám komfort a ochranu na každý den.

O vaše zdraví se postará fytokomplex z výtažků máty peprné a kamélie japonské a hřebíčkového oleje, který:

– odstraňuje bakterie a nepříjemný zápach;

– odstraňuje pocit svědění a podráždění;

– pečuje o ženské zdraví, dodává pocit komfortu a svěžesti.

POUŽITÍ:

Doporučuje se pro každodenní použití.

DÁMY ZBYSTŘETE / Vliv vložek na naše zdraví

Dámy potýkáte se s problémy ženského zdraví, jako je svědění, podráždění pokožky, s nerovnováhou v poševním prostředí nebo vaginálními mykózami, či jinými? Ano? Nejste v tom samotné, dle Světové zdravotnické organizace se odhadem až 80% žen na světě trápí různými formami ženských onemocnění. A protože moc dobře vím, jaké nepříjemnosti tyto onemocnění způsobuji, mám pro Vás připravené řešení.

Přemýšlely jste už někdy nad tím, že používání menstruačních a intimních vložek má vliv na ženské zdraví? Z jakého materiálu jsou vyrobeny hygienické vložky, které používáte během menstruace? A jaký mají vliv na vaše zdraví? Tuším, že budete velmi překvapené.

Výběr intimních hygienických potřeb je pro zdraví ženy mimořádně důležitý. Sliznice ženských pohlavních orgánů má velké množství krevních a lymfatických cév, citlivé nervové pleteně a díky tomu dokáží snadněji absorbovat látky – ať již větší množství chemikálií nebo naopak látky prospěšné pro naši reprodukční soustavu.

Menstruační vložky TianDe

Chrání ženu, nejen oblečení!

Díky používání přírodních menstruačních vložek s obsahem bylin si pomůžete k obnovení mikroflóry dělohy, normalizujete pH pohlavních orgánů, zlepšíte místní krevní oběh a upevníte výsledky léčby a zlepšuje kvalitu intimního života. Složení vložky bylo vyvinuto na základě zkušeností z tradiční čínské medicíny.

Ruku na srdce, znáte své PH?

Dámské bylinné vložky „Nefritová svěžest“ jsou nová generace hygienických produktů s patentovaným fytokomplexem, který byl vytvořen vědeckým institutem v Guangzhou (Čína).

Rostliny obsažené v komplexu:

  • odstraňují bakterie a nepříjemný zápach
  • odstraňují svědění a podráždění
  • napomáhají normalizaci menstruačního cyklu
  • pečují o ženské zdraví, dodávají pocit komfortu a svěžesti.

Vložky „Nefritová svěžest“ denní super obsahují 10 ochranných vrstev. Přidaná vrstva celulózy zvýšila absorpční schopnosti vložky, a tím i její spolehlivost. Vyšší rychlost vsakování zajišťuje gel – absorbent, stejný jako se používá v dětských plenkách. Vnější přírodní vrstva má zvýšenou perforací a je prodyšná.